Прийом презентацій завершується 15 серпня

Організатори “Велофоруму-2015″ шукають цікаві й актуальні презентації та виступи. Термін подання пропозицій – 15 серпня 2015 р.

Це може бути презентація проекту – реалізованого або такого, що перебуває у стадії реалізації, виступ на проблемну тематику, висвітлення іноземних чи українських практик з певної теми, та інші теми, які вкладаються у цілі конференції й будуть цікавими для аудиторії.

Перевага буде віддаватися пропозиціям, які:

  • перетинаються з наскрізною темою цьогорічної конференції: “РЕ-КРЕАЦІЯ: велосипед як засіб пере-творення людей і міст”;
  • є цікавими для максимально широкої кількості учасників, в т.ч. активістів, представників місцевих влад та бізнесу;
  • не були представлені на попередніх конференціях “Велофорум”.

Формати презентацій

На Велофорумі-2015 буде запропоновано декілька форматів обміну інформацією і дискусій:

- Пленарна частина (також відоме як “Plenary”) – класичний формат, всі учасники збираються в великому залі і слухають виступи по черзі. Час виступу – до 18 хвилин;
- Паралельні секції – схожі на пленарі, однак відбуваються паралельними потоками у менших аудиторіях;
- Панельна дискусія – передбачає короткі виступи від 3-5 учасників, і дискусію за участі модератора та аудиторії;
- Круглий стіл – передбачає участь багатьох учасників за одним столом, при цьому час на вступний виступ обмежений 8 хвилинами, час на репліку – 4 хвилинами.
- Виставка проектів – вільний формат, що надає можливість публічного представлення для будь-якого цікавого проекту. Формат передбачає виставку матеріалів  (фотографій, буклетів, плакату А1 та ін) на стендах або столах у фоє конференції, де під час численних перерв на каву учасники конференції зможуть з ними ознайомитись та поспілкуватись з їхніми авторами.

Умови для спікерів

Доповідачі, чиї презентації будуть включені в програму у форматах пленарі, паралельних секцій або панельних дискусій, звільняються від сплати адміністративного внеску за участь в конференції, а також отримують можливість безоплатного проживання в готелі (1 ніч) та компенсацію проїзду до Кривого Рога.

Як подати пропозицію?

Просимо заповнити цю заявочну форму до 15.08.2014, не забувши дати посилання на додаткові матеріали.

Запрошуємо подавати заявки!