Відкрито реєстрацію на Велофорум 2015

Раді повідомити про офіційний початок реєстрації на Велофорум-2015! Цю просту і приємну процедуру має пройти кожен, хто хоче взяти участь у конференції в будь-якій ролі – як учасник (слухач), доповідач, представник організаторів чи спонсорів.

Цього року реєстраційний внесок за повну участь в конференції (два дні, в т.ч. велоекскурсія та гала-вечеря) складає 300 грн, внесок за часткову участь (лише перший день) дорівнює 150 грн. Від сплати внесків звільняються доповідачі конференції, а також можуть бути звільнені й інші категорії учасників, на основі їхніх індивідуальних запитів. Подробиці дивіться в умовах участі.

Для осіб, які подавали заявки на доповідь: організатори повідомлять про включення чи невключення вашої доповіді в програму конференції не пізніше 8 вересня. Поки що просимо заповнювати реєстраційну анкету і чекати на нашого листа.

Отже: ЩИРО ЗАПРОШУЄМО ВАС вивчити правила участі у цьогорічному Велофорумі на сторінці “Умови участі”, після чого заповнити реєстраційну анкету та чекати на листа від організаторів з подальшими інструкціями.

P.S. Якщо ви ще вагаєтесь чи варто їхати, то майте на увазі, що ми готуємо для вас чудових спікерів з понад 15 міст України, а також з Великої Британії, Німеччини та Сербії!

Подробиці незабаром!

До зустрічі в Кривбасі! :-)