Відбір презентацій ювійленої десятої конференції “Veloforum” (Івано-Франківськ, 5-7 жовтня 2018) відкрито!
Якщо вам є що сказати на тему розвитку велоруху — швидше заповнюйте анкету!

Тема цьогорічного Велофоруму: “Створюємо велостолицю”. Тема обрана невипадково, адже саме приймаюче конференцію місто — Івано-Франківськ — кілька останніх років виборює неофіційне звання української велостолиці. Проте кожне місто може мати подібну амбіцію і йти до цієї мети. Що взагалі означає бути велостолицею? Як перетворити своє звичайне місто на велосипедну столицю країни?

Ми запрошуємо вас розказати про власні велопроекти та амбіції ваших міст у розвитку велотранспорту. Можливо, у когось, крім Франківська, ці амбіції також “велостоличні”. Нам цікаві успішні історії проектів та ініціатив; аналіз кейсів створеної велосипедної інфраструктури, в тому числі її планування і користування; висвітлення велотранспорту в ширшому контексті розвитку міст; презентації, що базуються на фактах, дослідженнях, найкращих практиках, посиланнях на першоджерела.

Особливо ми шукаємо:
1) презентації конкретних проектів, реалізованих або таких, що зараз реалізовуються;
2) аналіз комплексної проблеми, пропозиції дій стосовно неї;
3) висвітлення та порівняння іноземного чи українського досвіду з певної теми;
4) інші жанри, що будуть цікаві учасникам.

Презентації можуть бути присвячені велосипедній інфраструктурі та культурі, дослідженням, просвіті та промоції велосипедів, безпеці руху, велосипедам як інтегральній частині міської мобільності, велосипедному плануванню, інноваційним велосипедним рішенням, проектам публічно-приватного партнерства, проектам з розвитку велосипедного туризму та іншим темам, що будуть цікаві аудиторії “Велофоруму”.

Нагадаємо, аудиторією конференції щороку є:
– лідери і активісти громадських організацій, що просувають велосипеди як засіб пересування;
– представники органів місцевого самоврядування, переважно мерій міст;
– транспортні проектувальники та студенти;
– велосипедно-орієнтований бізнес.

Оргкомітет зберігає за собою право самостійно визначити формат і час вашої презентації, або відхилити презентацію без додаткових пояснень.

Спікери, чиї презентації будуть включені в програму (за винятком форматів “Велоярмарка” та “Виставка плакатів”), отримають компенсацію проїзду до Івано-Франківська (на основі наданих квитків, але не більше, ніж на 800 гривень), спеціальну знижену вартість реєстраційного збору (250 грн), а також можливість безоплатного проживання в 2-місному номері в готелі.

Якщо у вас є змістовні, продумані пропозиції доповідей, просимо заповнити цю анкету до 15.08.2018, не забувши дати посилання на додаткові матеріали.

УВАГА: подання заявки на виступ не означає вашу реєстрацію на конференцію. Потенційним та підтвердженим доповідачам слід пройти процедуру реєстрації, тому запрошуємо вас заповнити реєстраційну форму вже зараз.

Всі новини про конференцію публікуються на офіційному сайті: www.veloforum.org