Розпочато реєстрацію учасників

Оргкомітет міжнародної велоконференції VELOFORUM (Львів, 10-12 жовтня 2014 р.) відкрив реєстрацію учасників. Для участі у цьогорічній конференції потрібно заповнити реєстраційну анкету та сплатити організаційний внесок у сумі 150 грн. Зареєстровані учасники забезпечуються проживанням в готелі (одна ніч) та харчуванням. Організатори не компенсують транспортні видатки учасників (за винятком доповідачів).

Для осіб, яким складно сплатити реєстраційний внесок, є можливість попросити про його скасування, заповнивши відповідний розділ в анкеті. З іншими умовами і правилами реєстрації можна ознайомитись на сторінці “Умови реєстрації”.

“Велофорум” – це міжгалузева конференція на перетині транспортної політики, сталого розвитку та громадянського суспільства. Основні цільові групи конференції – активісти громадського сектору, представники органів місцевої влад, спеціалісти з містопланування і транспортної інфраструктури, студенти. У 2013 році “Велофорум” відбувся у Полтаві, де зібрав 72 учасники. У попередні роки конференцію приймали Полтава, Євпаторія, Київ, Івано-Франківськ та Луцьк. Цьогоріч організатори очікують близько 100 учасників та доповідачів.

Конференція “Велофорум” у 2014-2015 роках співфінансується Європейським Союзом, Представництвом фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні та Європейською федерацією велосипедистів в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад”. Проект має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту як на місцевому, так і на національному рівні. Виконавцем проекту є ГО “Асоціація велосипедистів Києва”, партнером проекту є ГО “Центр соціальних та ділових ініціатив”, м. Яремче.