Запрошення для доповідачів

Оргкомітет Шостої щорічної конференції “Велофорум”, що відбудеться у Львові 11-12 жовтня 2014 року, звертається до усіх зацікавлених осіб із України та інших країн із запрошенням подавати заявки для виголошення доповідей та представлення презентацій у рамках конференцій.

Наскрізною темою “Велофоруму” у 2014 році обрано велосипедну культуру. Доповідачі та учасники під час презентацій та дискусій спробують дослідити такі явища, як культура щоденного користування велосипедами в містах, культура відносин між велосипедистами і автомобілістами, велосипеди як частина урбан-культури, стереотипии і міфи про велосипед у місті, засоби впливу на ставлення людей до велосипеда у місті та інші.

Ключовими темами “Велофоруму-2014” обрано: (1) ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ велосипедів в містах, в яких велосипедна інфраструктура відсутня або тільки з’являється; (2) НЕВИДИМА ІНФРАСТРУКТУРА: створення дружніх до велосипедистів вулиць, районів і міст без відокремленої велосипедної інфраструктури і без коштів; (3) ВІД МІСТА ДО МІСТА: далекосяжні велосипедні маршрути та міста, через які вони проходять; велосипед як рекреаційне знаряддя; велосипедна культура як елемент туристичної привабливості міст тощо.

Крім ключових тем та наскрізної теми, на конференції будуть представлені проекти, дослідження і найкращі практики й на інші теми, що стосуються велосипедного транспорту, такі як велосипедна інфраструктура (велодоріжки, велостоянки), інтеграція різних видів міського транспорту, безпека учасників руху на дорогах і вулицях, системи громадського велопрокату та інші.

Оргкомітет запрошує охочих зробити доповідь чи презентацію подавати заявки шляхом заповнення електронної форми на сайті www.veloforum.org не пізніше 30 червня 2014 року.

Чекаємо на ваші заявки!